De kwalitatieve buitenschilder in Arnhem

Goed buitenschilderwerk zorgt ervoor dat zon, kou en vocht geen kans krijgen om uw woning aan te tasten. Is uw schilderwerk slecht onderhouden? Dan hebben deze invloeden vrij spel en zullen deze het houtwerk en de constructie van uw woning aanvreten. Wilt u dit voorkomen? Zorg er dan voor dat het exterieur van uw woning altijd strak in de verf gestoken is.

Buitenschilderwerk onderhouden

Het onderhouden van het schilderwerk buiten is belangrijk. Dit kunnen wij voor u doen, maar u kunt hier zelf ook aan bijdragen. Door de houten delen regelmatig schoon te maken verlengt u de levensduur van het schilderwerk.

Houtrot reparatie

Groter onderhoud en bijwerken kunt u het beste laten doen door een vakman. Bij ons schildersbedrijf zijn we u graag van dienst en kunnen we meer dan bijwerken alleen. We zijn specialist op het gebied van houten delen en kunnen houtrot en beschadigingen voor u oplossen. Zo werken we altijd op de beste ondergrond en is het schilderwerk dat we leveren van blijvende kwaliteit.

Kosteloos onderhoud

Service en aandacht hebben we zeer hoog in het vaandel staan. We komen daarom na twee jaar kosteloos de staat van het door ons uitgevoerde schilderwerk controleren en werken dit waar nodig bij.

Wilt u uw woning ook het hele jaar door beschermen tegen weersinvloeden? Neem dan contact met ons op.