Kleuradvies interieur

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of de kleur bestaat wel. Van elke primaire kleur zijn wel honderden tinten te onderscheiden en dan heb je ook nog allerlei secundaire en tertiaire kleuren. Oranje en gele tinten kunnen ons doen denken aan de zomer en maken ons blij. Van donkere kleuren worden we eerder somber. Op die manier heeft kleur veel invloed op onze gemoedstoestand. Veel mensen kiezen voor natuurlijke en neutrale kleuren in huis, zoals wit- en grijstinten. Deze kleuren stralen rust uit. Wij laten u echter graag zien hoe er ook met andere kleuren rust gecreƫerd kan worden. Door menging van kleuren is alles voor uw woning mogelijk.

Onze werkwijze

Met zoveel kleuren is een keuze maken lastig. Is het schilderwerk is uw huis verouderd of wilt u een nieuwe look voor in uw slaapkamer? Onze kleurexperts luisteren naar uw wensen en maken een mooi kleurpalet met verschillende opties voor u. Als uitgangspunt nemen bij kleuradvies nemen wij de 60/30/10-regel. Deze regel gaat over de verdeling van kleur. 60% van de ruimte wordt gereserveerd voor een dominante kleur. Dit is vaak een basiskleur zoals een wit-tint of grijs-tint. 30% krijgt een secundaire kleur en de resterende 10% een accentkleur. Deze verdeling van kleuren is louter een uitgangspunt, daar kan uiteraard van afgeweken worden.

Mogelijkheden kleuradvies in Arnhem

Kleuradvies voor uw keuken, woonkamer of badkamer in Arnhem? Wij geven kleuradvies voor uw interieur, maar ook voor uw buitenmuren en kozijnen. Naast kleuradvies geven wij ook algemeen schilderadvies, zoals bijvoorbeeld advies over het onderhoud van uw schilderwerk of over verschillende werkwijzen. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.