Creatieve wandafwerking in Arnhem

Bij ons schildersbedrijf zijn we voorstander van creatieve wandafwerking. Onze vakmannen kunnen u daarom van dienst zijn bij meer dan schilderwerk alleen. In goed overleg creëren we precies de sfeer die u in gedachten heeft en zorgen we ervoor dat uw interieur op een bijzondere manier wordt afgewerkt.

Stijl- en kleuradvies

Al 20 jaar lang zijn wij dé vakman op het gebied van schilderwerk en wandafwerking. We zijn daarmee de aangewezen partij om u helder stijl- en kleuradvies te geven. Door middel van vele stalen en voorbeelden bepalen we met u het beste kleurschema en combineren we de materialen die het beste bij uw smaak passen. Het uiteindelijke ontwerp tonen we in een kleurschets die u een duidelijk beeld geeft van het uiteindelijke resultaat. Dat is niet alleen handig, maar vooral heel erg leuk!

Behangen

Behangen is een grote klus die we graag voor u oppakken. Onze vakmannen hebben hier ruime ervaring in en kunnen uw opdracht dus snel en vakkundig tot een goed einde brengen. En wilt u structuurbehang laten aanbrengen en dit laten verven? Dan voeren we uw klus natuurlijk van A tot Z voor u uit.

De vakman voor creatieve wandafwerking, behang en schilderwerk? Dat zijn wij! Bel voor een afspraak of vrijblijvend advies.