Onderhoud schilderwerk in Arnhem

Hoewel goed schilderwerk lang mee gaat, moet schilderwerk, vooral buitenschilderwerk, één keer in de zoveel tijd onderhouden worden. Schilderonderhoud wordt echter vaak onderschat en daardoor vergeten. Zolang de verf er nog redelijk uitziet, lijkt onderhoud schilderwerk niet nodig. Echter, wanneer de verf afbladert is het eigenlijk al te laat. Of er onderhoud wordt uitgevoerd, dat is natuurlijk aan u. Let wel: wanneer de verflaag nog intact is, is het onderhoud schilderwerk makkelijker en voordeliger dan wanneer de verf loslaat en wij vanaf de basis moeten beginnen.

Onderhoudscontract schilderwerk

Omdat het vaststellen van de behoefte aan onderhoud lastig kan zijn, hebben wij de optie om een onderhoudscontract af te sluiten. Samen met u stellen wij een schilderonderhoudsplan op, waarbij u bepaalt hoe vaak u een inspectie van uw schilderwerk wilt. Wij controleren het schilderwerk altijd zorgvuldig, zodat we precies weten wat er wel en wat er niet nodig is qua onderhoud. Met een onderhoudsplan schilderwerk weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw schilderwerk vernieuwen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Houtrotreparatie

Een goede verflaag dient ook als beschermlaag op het hout. Wanneer hout deze beschermlaag niet heeft en het een te lange periode te nat, dan ontstaat er een goede leefomgeving voor schimmels waardoor het hout gaat rotten. Veel mensen denken dat je houtrot alleen kunt oplossen door het vervangen van het hout. Kleine gaatjes kun je echter opvullen met een opvulmiddel. Wanneer dit zorgvuldig gebeurt en het wordt netjes afgewerkt, dan kan het kozijn weer jarenlang mee. Er is niets meer te zien van het houtrot.

Heeft u houtrot in uw kozijnen of zijn uw kozijnen erg beschadigd? Wij komen graag bij u langs om u te helpen. Wij zijn ook restauratie schilder en restaureren schilderwerk dus ook.