Slim kiezen? Kies voor de winterschilder

Het inhuren van een winterschilder is namelijk een stuk voordeliger dan het inschakelen van een vakschilder in het hoogseizoen. Bij ons schildersbedrijf zijn we u gedurende het hele jaar vakkundig van dienst en dus kunt u uw schilderwerk ook in de winter aan ons overlaten. Kou speelt hierbij geen rol en we kunnen ook uw buitenschilderwerk in de wintermaanden voor u oppakken.

Binnen- en buitenschilderwerk in Arnhem

Omdat verf niet alleen een esthetische, maar ook een praktische functie vervult blijven fabrikanten altijd in beweging. Er worden steeds meer slimme innovaties gedaan welke ons in staat stellen om ook bij hele lage temperaturen buiten aan de slag te gaan. We werken in koude tijden met speciale, sneldrogende verf die ervoor zorgt dat we onze hoge kwaliteitsstandaard het hele jaar door kunnen voeren.

Natuurlijk kunnen we altijd binnen voor u aan de slag.

Scherpe tarieven, snel geholpen

Tussen 21 november en 21 maart werken wij als winterschilder tegen voordelige tarieven. De korting die we geven in deze maanden kan oplopen tot enkele tientallen procenten. Daarbij kunnen we u vaak sneller van dienst zijn, doordat de wachtlijsten in het naseizoen een stuk korter zijn.

Vergeet niet op tijd uw afspraak te maken om te kunnen profiteren van de slimme voordelen. We staan het hele jaar door voor u klaar!